Gealan profilrendszer

Gaelan profil

CSÚCSMINŐSÉGŰ EURÓPAI NYÍLÁSZÁRÓ

Műanyag ablak és műanyag ablak között nagy különbség van, mert a profilszerkezeten belüli eltérések jelentősen befolyásolják a műszaki tulajdonságokat és az élettartamot. A GEALAN profilrendszerből gyártott műanyag ablak legújabb generációja nem csak a külső megjelenésre fektet hangsúlyt. A GEALAN ablak megfelel valamennyi mai, korszerű műszaki követelménynek, legyen az hő- és hangszigetelés, betörésvédelem, vagy akár a szellőztetési elvárás.

GEALAN ablak műanyag nyílászáró. A németországi GEALAN Európa egyik legrégebbi és talán legnagyobb tapasztalatokkal rendelkező műanyag ablak és műanyag ajtó profilokat gyártó vállalata. A folyamatos fejlesztéseknek és a legmodernebb gyártástechnológiának köszönhetően az általuk gyártott műanyag nyílászárók a legjobbnak számítanak.

Gealan 5év

A GEALAN ablak

magas műszaki színvonalát az

5 év garancia bizonyítja.

Gealan ablakrendszer

Tekintse meg katalógusainkat

Renolit famintázatú színes fóliák Gealan műanyag profilra

Mindenki számára, aki nagy súlyt fektet a természetes kinézetre, anélkül, hogy a modern ablakmegoldásokról le akarna mondani, lehetősége van ablakait  fa mintázatú kinézettel felruházni. Mindegy, hogy egy épület renoválását vagy egy új házat tervez , a GEALAN famintázattal dekorált ablakok mind kinézetben mind funkcionalitásban megfelelőek. Ezért alkalmas klasszikus stílus elemeként régi építésű házak felújításához vagy épp az adott ország adottságainak megfelelő kivitelezéshez. A fa mintázattal dekorált ablakok a modern műanyag nyílászárók valamennyi pozitív tulajdonságaival valamint a fa dekoratív tulajdonságaival is egyidejűleg rendelkeznek.

Antracit szürke Renolit fólia Gealan műanyag ablakra

Antracit szürke Renolit fólia Gealan műanyag ablakra

Mahagóni Renolit fólia Gealan műanyag ablakra

Mahagóni Renolit fólia Gealan műanyag ablakra

mahagoni-folia

Dió Renolit fólia Gealan műanyag ablakra

aranytolgy

Aranytölgy Renolit fólia Gealan műanyag ablakra