Redőnyök

Redőnyök gurtni cseréje, automatával 10 000 Ft-tól!

Milyen termékkel lehet csökkenteni a fűtésszámlát, hogyan tudunk a rezsin spórolni? Milyen termékkel tudjuk megóvni magunkat a nyári hőségtől?

Jövőre is lesz nyár és legalább olyan meleg lesz, mint idén, de előtte most a tél következik.
A műanyag redőny és a műanyag keretből épített ablak, mindkét problémára energiatakarékos választ ad, de most a műanyag redőnyre helyeznénk a hangsúlyt. Nyáron hűs otthont biztosít, ha még a reggeli forróság előtt leengedjük a redőnyt, míg télen kitűnően hőszigetelő hatása miatt előnyös ha jobb esetben a műanyag ablakainkra vagy akár régebbi típusú ablakainkra szereltetjük fel.
Számtalan variációban kínál az Innover Plussz redőnyt, ezek közül a legkedvezőbb árfekvésű a Lindab lemezből készült, külső tokos műanyag redőny.

műanyag redőny

belső metszeti kép egy műanyag redőnyről 002

műanyag redőny belső metszet

belső metszeti kép egy műanyag redőnyről

Rendelhető ötszögletű vagy hatszögletű tokkal, külső tokos és-vagy vakolható változatban.
Kombinálható függőlegesen mozgatható szúnyoghálóval egybeépítve is.
A vakolt változat esetében alsó szerelőnyíláson át hozzáférhető a redőny szerkezet kérés esetén akár extrudált (erősített) szerelőfedéllel is készülhet. Ez a változat is rendelhető kombi változatban.
A redőny kézileg működtethető kívánság szerint gurtnis vagy zsinóros kivitelben. Ezek szürke, aranytölgy vagy barna színben rendelhetők.
A redőnyt éppen ezért bátran ajánlhatja az év minden szakaszában, mert a redőny az az árnyékolástechnikai termék, ami folyamatosan hasznos az ügyfeleknek, télen-nyáron egyaránt.

Redőnyök értékesítése és beszerelése

műanyag redőny

műanyag redőny műanyag ablakra

Redőny Siófok: A műanyag redőny ára igen kedvező, közkedvelt, könnyű a működtetése, beeső fény mennyiségének szabályozására jól használható. A műanyag redőny sokáig uralta a lakossági piacot, ma azonban korszerűbb megoldás is létezik nála, ez pedig az alumínium redőny.
Külső árnyékolók legfőbb feladata: a nyílászárókon, vagy felettük elhelyezve megakadályozzák, meleg, napsütéses időben a belső helyiségek túlmelegedését. Rendkívül fontos, hogy az árnyékolók ezzel csökkentik a ma divatos légkondicionáló berendezések energiaigényét, illetve ki is válthatják azokat. Az árnyékolókkal szabályozhatjuk belső tereinkben a fényviszonyokat, megteremtve a munka optimális elvégezhetőségét, biztosíthatja otthonunkban az ellazulást és minden körülmények közt javítja közérzetünket. A külső árnyékolók egyben csökkentik hideg időben a fűtési energia felhasználását, mivel megakadályozzák a hideg bejutását és ugyanakkor a meleg kiáramlását.
Fontos díszítőelemei épületeinknek: A külső árnyékolók meghatározhatják megjelenését, egyedi karaktert adhatnak nemcsak az épületnek, de környezetének is.