Rovarháló/Szúnyogháló

A szúnyogháló, amelyen se vihar, se hó, se fagy, se az idő vasfoga nem ejt lyukat

Létezik tökéletesebb otthoni védelem a szúnyogok és legyek ellen, mint a szúnyogháló?

Igen!
A tökélyre fejlesztett szúnyogháló.

Kevés olyan szúnyoghálót ismerünk, amely az első napján ne végezné tökéletesen a munkáját. Azonban olyan szúnyoghálót találni, amely akár 10 év múlva is a lakáson kívül tartja a szúnyogokat, szinte lehetetlen.

Ahhoz ugyanis a legjobb anyagok…
És a legprofibb kivitelezők kellenek.

A Roll-Luxnál egyikből sincs hiány. Így aztán megszületett a szúnyogháló, amely több száz generációnyi szúnyog életét keseríti meg azzal, hogy nem engedi őket a táplálékukhoz. Azaz hozzánk.

Ha kisgyermek van a családban, egyben biztos lehet a Roll-Lux szúnyoghálóival: a gimnáziumba is úgy fog menni, hogy otthon soha egy szúnyog sem csípte meg.

Szúnyogháló ajtók

Nyíló ajtó

Strapabíró, erős vázszerkezet biztosítja a hosszan tartó működést. Tökéletes választás, akkor is, ha kutya vagy macskabejárót szeretnének beépíteni a termékbe. A téli időszakra könnyen leakasztható.

Toló ajtó széles profillal

Teraszajtóra, nagyméretű tolóajtóra a legjobb megoldás. A tolóajtó működtetése a beépített görgőknek köszönhetően könnyű és egyszerű. Egyszárnyú és kétszárnyú kivitelben is kérhető.

Keretes nyíló ajtó

A keretnek köszönhetően a mágnes csikkal zárodó szúnyogháló ajtó tökéletes zárást biztosít. A rugós zsanérok miatt könnyedén csukódik az ajtó mögöttünk. Egyszárnyú és kétszárnyú kivitelben is kérhető.

Mobil szúnyoghálók

Oldalra húzható rolós szúnyogháló ajtó

A rolós szúnyogháló oldalirányú húzással működtethető. Nagyobb szélességű erkélyajtók esetén a kétszárnyú megoldást javasoljuk!

Rolós alumínium mobil szúnyogháló

Ablakoknál praktikus megoldás. Télen egyszerűen felengedhető a tokba a háló. A fix szúnyoghálóval szembeni nagy előnye a mozgathatóság. Függőleges működtetésű rolós szúnyogháló.